Δωρεά της Παγκρητικής Ενώσεως Αμερικής προς την Ι.Μ. Ρεθύμνης

dorea.rethymnis-1

Την Τρίτη 14η Απριλίου 2015 τον Σεβ. Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο επισκέφθηκε ο κ. Ιπποκράτης Μπελαδάκης, εκ μέρους της Παγκρητικής Ενώσεως Αμερικής, προκειμένου να προσφέρει το ποσόν των 5.000 ευρώ στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου στη μνήμη του αοιδίμου Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αρκαδίου, Αρχιμανδρίτου του Οικουμενικού Θρόνου Ανθίμου Καλπάκη. 

Η δωρεά αυτή των αποδήμων Κρητών προορίζεται να συμβάλει στην κάλυψη των πολλών αναγκών εμπερίστατων αδελφών που βοηθούνται από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Τοπικής μας Εκκλησίας. 

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Μπελαδάκη για την προσφορά του και εξέφρασε την συγκίνησή του για τη συγκεκριμένη χειρονομία στη μνήμη του μακαριστού Ηγουμένου Ανθίμου.

Η Ιερά Μητρόπολή μας ευχαριστεί θερμά, και δια του τύπου, τους Κρήτες της Αμερικής, οι οποίοι, αν και βρίσκονται γεωγραφικά τόσο μακριά, δεν παύουν ποτέ να ενδιαφέρονται για την ιδιαίτερη πατρίδα τους και να συμβάλλουν ηθικά και υλικά στην αντιμετώπιση των δυσχερειών που αυτή διέρχεται.

Εμφανίσεις: 19719
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!