Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στην Ευαγγελίστρια Χαλέπας (ΦΩΤΟ)

hania

Φιλανθρωπική συναυλία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Απριλίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Χανίων με τα συγκίνητικά και μελαγχολικά μοιρολόγια που ερμήνευσε με τον ιδιαίτερο του τρόπο ο γνωστός κρητικός καλλιτέχνης Λουδοβίκος των Ανωγείων κάνοντας μία εισαγωγή στο πένθημο κλίμα της Μ. Εβδομάδος που θα ακολουθήσει.

Τον λαϊκό θρήνο μέσα από τα μοιρολόγια των γυναικών της Κρήτης παρουσίασε ο Λουδοβίκος των Ανωγείων και οι συνεργάτες του με τη συνοδεία μαντολίνου με τίτλο '' που πας με τέτοιαν άνοιξη καλέ μου''.

Το παρόν στη μουσική εκδήλωση έδωσαν ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο οικείος εφημέριος π. Βασίλειος Γκάτσης, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Αναστάσιος Βάμβουκας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Βαρβάρα Περάκη και πλήθος κόσμου που πλημμύρισε με την παρουσία και το χειροκρότημα του, τον Ιερό Ναό.

Μετά το πέρας της φιλανθρωπικής συναυλιας οι διοργανωτές από την πλευρά της Μητροπόλεως ο Σεβασμιώτατος και από την πλευρά του Δήμου Χανίων ο Δήμαρχος Χανίων κ. Αναστάσιος Βάμβουκας ευχαρίστησαν τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, τους συνεργάτες του καθώς και όλο τον κόσμο που από το περίσευμα της αγάπης του, έφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του έργου του Μητροπολιτικού Συσσιτίου και του έργου του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

loudobikos hania-1

loudobikos hania-2

loudobikos hania-3

loudobikos hania-4

loudobikos hania-5

Εμφανίσεις: 22250
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!