Χριστούγεννα στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας (ΦΩΤΟ)

adelaida-2

Ο απόδημος Έλληνισμός διατηρεί τίς εκκλησιαστικές παραδόσεις τα ήθη και τα έθιμα τα οποία παρέλαβε ως ιερά πρακαταθήκη από τους γονείς τους. Στην Αδελαϊδα εορτάζει ο μοναδικός Ιερός Ναός αφιερωμένος στην Γέννησιν του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.

Το εσπέρας ετελέσθη Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου.

Την κυριώνυμον ημέρα ετελέσθη στον ως άνω εορταζόμενον Ιερόν Ναόν Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Ωσαύτως στον Ιερόν Ναόν του Προφήτου Ηλιού Αδελαϊδος ετελέσθη η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων υπό του Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου π. Μιλτιάδη Χρυσαυγή, διατελέσαντος πρώτου Ιερατικώς Προϊσταμένου της εν λόγω Ενορίας-Κοινότητος (1959), ο οποίος ήλθε απο το Σίδνεϊ και του νυν Ιερατικώς Προϊσταμένου Οικονόμου π. Σταύρου Ψαρομμάτη.

Στην Χριστουγεννιάτικη Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Redfern του Σίδνεϊ, όπου χοροστάτησε και ελειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Στυλιανός και σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας ανεγνώσθη το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου μας.

Από την μακρυνή Αυσταλία ευχόμεθα στους αδελφούς μας εν Ελλάδι πλούσιαν την χάριν και την ευλογίαν παρά του Γεννηθέντος Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.

adelaida-1

adelaida-3

adelaida-4

adelaida-5

Εμφανίσεις: 52936
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!