Η εορτή του Ευαγγελισμού στην Δυτική Αυστραλία

0osaro-7

Εις την Πέρθην της Δυτικής Αυστραλίας μετέβη ο Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος διά να προστεί των λατρευτικών κδηλώσεων επ' ευκαιρία της εορτής του Ευαγγελισμού.

Την παρομονήν και την κυριώνυμον ημέραν εχοροστάτησεν και ελειτούργησεν εις τον Ιερόν Ναόν του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου παρουσία των κληρικών και του ευλαβούς αποδήμου Ελληνισμού.

Την μεσημβρίαν ευλόγησε το μεσημβρινό γεύμα που ετοίμασε το Συμβούλιον της εορταζούσης Ενορίας.

Την Παρασκευήν 27 Μαρτίου εχοροστάτησε εις τον Ιερόν Ναόν Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πέρθης όπου εψάλη ο Ακάθιστος Ύμνος.

Την Κυριακή 29 Μαρτίου ελειτούργησε και πάλιν εις τον Ιερόν Ναόν του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όπου ετελέσθη η Δοξολογία διά την Εθνικήν εορτήν διότι η 25η Μαρτίου είναι εργάσιμη ημερα και εν συνεχεία μετέβη μετά του λαού εις το KINGS PARK όπου ενώπιον του μνημείου των Αυστραλών ηρώων ετέλεσε το Τρισάγιον και έγινε η κατάθεσις στεφάνων εκ μέρους των Ελλήνων και Αυστραλών.

Εις άπαντας μετέφερε τις πατρικές ευχές του Σεπτού Ποιμενάρχου κ.κ. Στυλιανού ο οποίος τον Μάρτιον συνεπλήρωσε 40 χρόνια εις τον Αρχιεπισκοπικόν θρόνον.

0osaro-6

0osaro-4

perth3

perth6

perth1

Εμφανίσεις: 18888
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!