Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στην Ι.Μ. Αγίου Νεκταρίου Croydon Park

0psarom-5

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και περισυλλογής και με την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε ο πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγγνώμης στην Ιερά Μονὴ του Αγίου Νεκταρίου Croydon Park, Νοτίου Αυστραλίας.

Φέτος είχαμε την ιδιαίτερη ευλογία της επίσκεψης του Θεοφιλέστατου Επισκόπου κ. Ειρηναίου της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στην Αυστραλία ο οποίος χοροστάτησε και ομίλησε στον Εσπερινό, συνχοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου, ενώ συμμετείχαν όλοι οι Ιερείς της Ιεράς μας Αρχιεπισκοπής εις Αδελαῒδαν. Παρέστησαν και κληρικοί των ομοδόξων Εκκλησιών Αντιοχείας, Σερβίας, Ρωσίας και Ρουμανίας.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου αφού καλωσόρισε τον Επίσκοπο Ειρηναίο στην πόλη μας, του ευχήθηκε Καλή Σαρακοστή.

Στην αντιφώνησή του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Ειρηναίος ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατον κ. Νίκανδρον για την φιλοξενία του και ευχήθηκε σε όλο το εκκλησίασμα καλή και ευλογημένη Σαρακοστή.

Μετά το τέλος του Εσπερινού οι Θεοφιλέστατοι, οι κληρικοί και οι λαϊκοί αντήλλαξαν, όπως συνηθίζεται, τον ασπασμό της αγάπης και της συγχωρήσεως.

0psarom-1

0psarom-2

0psarom-3

0psarom-4

Εμφανίσεις: 30908
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!