Ανάσταση και η Ελληνική Ομογένεια του PORT ADELAIDE

0dorilaios

Με λαμπρότητα και σε κλίμα Θρησκευτικής Κατάνυξης και πλήθους πιστών τελέσθηκε η ακολουθία της Αναστάσεως και η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία Iερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου πλαισιωμένου υπό του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού π. Ιωάννη Χωραΐτη και των πρεσβυτέρων π. Milorad Jovicic και π.Ιερεμία Krieg στον Ιερό Ναό Γεννήσεως Του Χριστού Port Adelaide.

Πριν ηχήσει το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως αναγνώστηκε η Ποιμαντορική Εγκύκλιος του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Στυλιανού.

Ο Θεοφιλέστατος στο κήρυγμα του κατά την τέλεση της Θείας Λατρείας αναφέρθηκε στις αντιφατικές έννοιες του Τάφου και της Ζωής, του Θανάτου και της Αναστάσεως στο πρόσωπο του Αναστάντος Χριστού.

Μετά το πέρας της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας η Φιλόπτωχος αδελφότης της Ενορίας παρέθεσε στο κοινοτικό κέντρο της Ενορίας την καθιερομένη Ελληνική Μαγερείτσα όπου παρακάθισε πλήθος πιστών.

adelaide-2

adelaide-3

adelaide-1

Εμφανίσεις: 16908
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!