Εορτάστηκε η Κυριακή της Ορθοδοξίας στο Νόργουντ

nor2

Την Κυριακή 9η Μαρτίου η Κοινότητα-Ενορία του Προφήτη Ηλία Νοργουντ Νοτίου Αυστραλίας γιόρτασε την Κυριακή της Ορθοδοξίας με ιδιεταίρα τιμή. 

Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου, βοηθουμένου υπό των Ιερέων: π. Σταύρου Ψαρομμάτη, π. Κωνσταντίνου Υιάννα καί π. Μιχαήλ Ψαρομμάτη, ελάμπρυνε την πανήγυρη.

Στην συνέχεια έγινε η περιφορά των Ιερών εικόνων γύρωθεν του ευρυχώρου περιβόλου του Ιερού Ναού, προεξάρχοντος τού Θεοφιλεστάτου. 

Στην Θεία Λειτουργία και την λιτάνευση των Ιερών εικόνων, παράλληλα μετά των πιστών ενοριτών, παρέστησαν ο Εντιμότατος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στήν Αδελαῒδα κ. Χρίστος Μανιάκης Γρίβας, η αξιότιμος Υπουργός κ. Grace Portolessi, ο Έκδικος Άρχοντας του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ιωάννης Κιοσόγλου μετά της συζύγου του, και άλλοι επίσημοι. 

Στό τέλος της περιφοράς των Ιερών εικόνων, έλαβε χώρα το επίσημο άνοιγμα της 30ης Εκθέσεως ορθοδόξου χριστιανικού βιβλίου και βυζαντινής εικόνας, υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. Νικάνδρου. 

Με ενδιαφέρον οι επισκέπτες εδιάβαζαν τους τίτλους των βιβλίων. Στο τέλος παρακάθησαν πολλά άτομα σε πλούσιο νηστίσιμο μεσημεριανό γεύμα, που με αγάπη προσέφερε ἡ Φιλόπτωχος Αδελφότητα. Την τράπεζα ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Ἐπίσκοπος.

nor3

Εμφανίσεις: 52340
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!