Τέσσερα χρόνια από την ενθρόνιση του Πατριάρχη Ρουμανίας

ImageΤέσσερα χρόνια από την ανάρρησή του στον Πατριαρχικό Θρόνο της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, συμπληρώνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ.

Επί τη ευκαιρία της 4ης επετείου  στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό, θα τελεστεί πολυαρχιερατικό συλλείτουργο παρουσία πλήθος πιστών.

Εν συνεχεία στην αίθουσα «Πατριάρχης Θεόκτιστος» του Πατριαρχικού Μεγάρου, οι εκπρόσωποι των Αρχών της Ρουμανίας θα διαβάσουν συγχαρητήρια μηνύματα, για το ποιμαντικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται υπό την καθοδήγηση του Πατριάρχη Δανιήλ.

Να αναφερθεί ότι αμέσως μετά θα γίνει προβολή ντοκιμαντέρ με τις εργασίες που γίνονται στον νέο Καθεδρικό Ναό «Σωτηρία του Έθνους», το οποίο έχει επιμεληθεί το «TrinitasTv» του Πατριαρχείου Ρουμανίας.

Τέλος ο Προκαθήμενος της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, στην ίδια αίθουσα θα δεχθεί τις ευχές των Μελών της Ιεράς Συνόδου, των Αρχών της Ρουμανίας, του Κλήρου και του Ρουμανικού λαού.

Εμφανίσεις: 54717
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!