Τι είναι το Ισλάμ; Ποιο το μέλλον των σχέσεων Δύσης και Ισλάμ; (ΒΙΝΤΕΟ)

32

ROMFEA.GR | Με το Ισλάμ ασχολήθηκε επισταμένα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων, μια σημαντική Εκκλησιαστική τηλεοπτική εκπομπή, το Ανέσπερον Φως, που παρουσιάζει και επιμελείται ο Πρεσβύτερος Σάββας-Δαυίδ Βασιλειάδης, Εφημέριος του Ι.Κ.Ν. της του Θεού Σοφίας Λονδίνου.

Το "Ανέσπερον Φως", προβάλλεται από το Hellenic TV της Μεγάλης Βρετανίας, κάθε Σάββατο στις 19.30 ώρα Αγγλίας.

Η τελευταία εκπομπή, Το Ισλάμ, η οποία προβλήθηκε προφητικά, πρώτη φορά το 2013, ενώ επαναπροβλήθηκε ως επανάληψη μετά τα πρόσφατα, δραματικά γεγονότα στη Γαλλία, υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχής λόγω των εξελίξεων στο Παρίσι, αλλά και παγκοσμίως.
Δεν θίγει την θρησκεία ή τα έθνη που την ασπάζονται.

Είναι ένα μήνυμα ενότητος, συνύπαρξης αλλά και μια προσπάθεια αφύπνισης των ιθυνόντων και των εν γένει υπευθύνων εκπροσώπων των πολιτικών συστημάτων, για την μεταναστευτική πολιτική της Ευρώπης, η οποία εισπράττει σωρεία επιθέσεων, κυρίως λόγω των κακών επιλογών της και των συμμετοχών της σε πολέμους εναντίον του αραβικού κόσμου ή μιας μονομερούς έκφρασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών της.

Τι είναι το Ισλάμ; Ποιο είναι το μέλλον των σχέσεων Δύσης και Ισλάμ;

Οι απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθει.

Εμφανίσεις: 44256
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!