Υποδοχή Τιμίας Κάρας στην Παναγία Ελεούσα Νόττινχαμ (ΦΩΤΟ)

agglia-2

Με κάθε λαμπρότητα αφίχθη στην Ελληνορθόδοξη Κοινότητα της Παναγίας Ελεούσης Νόττινχαμ το Σάββατο 31 Μαίου 2014 η Τιμία Κάρα της Αγίας Παρθενομάρτυρος Ελένης της εκ Σινώπης του Πόντου.

Το ιερό θησαύρισμα συνόδευε από την Θεσσαλονίκη ο Προιστάμενος του Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης, όπου και φυλάσσεται η Τιμία Κάρα, Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Νάσης κατόπιν ευλογίας του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.

Την υπέδέχθη στα προπύλαια του Ι.Ν. Παναγίας Ελεούσης ο Ιερατικώς Προιστάμενος Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Κουτσογιάννης, εκπροσωπόντας τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριο, με σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της εν λόγω Κοινότητος, τους Ιερείς από όμμορες Κοινότητες και πλήθος πιστών που κατέφθασαν από διάφορα μέρη της Μεγάλης Βρετανίας.

Ακολούθησε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ` αρτοκλασίας, εγκωμίων της Αγίας και θείου κηρύγματος από τον π. Χρυσόστομο ο οποίος και μίλησε καταλλήλως για τον πολύαθλο βίο της Αγίας Παρθενομάρτυρος Ελένης.

Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε δεξίωση στο Πνευματικό κέντρο όπου ο Πρόεδρος και τα μέλη της Κοινότητος καλοσώρισαν και ευχαρίστησαν τον π. Χρυσόστομο για την μεγάλη χαρά που μας πρόσφερε κομίζοντας από την Αγιοτόκο και μυροβλίτισα πόλη της Θεσσαλονίκης την Τιμία Κάρα προς ευλογία και αγιασμό του Ελληνισμού της Μεγάλης Βρετανίας.

agglia-1

agglia-3

agglia-4

agglia-5

agglia-6

agglia-7

agglia-8

agglia-9

agglia-10

agglia-11

agglia-12

agglia-13

agglia-14

agglia-15

agglia-16

agglia-17

agglia-18

 

Εμφανίσεις: 126073
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!