Το Πατριαρχείο Γεωργίας κατά δημιουργίας καταφυγίου άστεγων παιδιών

patriarxis-georgias-ilias

Του Maxim Goltsa για την Romfea.gr

Τιφλίδα | Το Πατριαρχείο Γεωργίας πιστεύει ότι η πρωτοβουλία του μη κυβερνητικού οργανισμού, ο οποίος υπερασπίζεται την κοινότητα LGBT (Ένωση Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφιφυλόφιλων,Τρανσεξουαλικών και Διαφυλικών Ατόμων), να ιδρύσει καταφύγιο άστεγων παιδιών, είναι επικίνδυνη. 

“Είναι φυσικό να υπάρχει κίνδυνος αυτές οι «μπέιμπι-σίτερ» να ενθαρρύνουν έναν τέτοιο τρόπος ζωής. Είναι επίσης πολύ πιθανό ανήλικα παιδιά να υιοθετήσουν τις αρχές αυτές, οι οποίες θα αποτελούν παραβίαση του δικαιώματος των παιδιών στην ιδιωτική ζωή. Αυτό που μπορεί να συμβεί είναι απαράδεκτο τόσο για την εκκλησία όσο και για όλη την κοινωνία”, τονίζει η ανακοίνωση.

Σειρά δράσεων υπεράσπισης της προσωπικής ταυτότητας στην Τιφλίδα, καταδικάζει τη βία κατά των μελών της κοινότητας LGBT.

Στις αρχές Νοεμβρίου η οργάνωση πρότεινε τη δημιουργία ενός καταφυγίου για άστεγους και μη προνομιούχα παιδιά. Άνοιξε επίσης τραπεζικό λογαριασμό για δωρεές για να χρηματοδοτήσει αυτό το έργο. 

Εμφανίσεις: 103032
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!