Πατριάρχης Γεωργίας: ''Προσεύχομαι για την Ρωσία''

497607320

Του Αιμίλιου Πολυγένη

"Τι σημαίνει για μένα Ρωσία; Σημαίνει τα πάντα! Η Ρωσία είναι μια χώρα που επιδιώκει το αληθινό μονοπάτι. Εγώ εκεί πήρα την πνευματική μου εκπαίδευση, αποφοίτησα από την Θεολογική Σχολή της Μόσχας. Έχω μεγάλο σεβασμό στη Ρωσία και προσεύχομαι γι΄ αυτή", ανέφερε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλίας μιλώντας σε Ρωσική Εφημερίδα.

Σε άλλο σημείο ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Γεωργίας τόνισε: "Βλέπετε, η πίστη είναι η βάση των πάντων. Η Ρωσία και η Γεωργία, έχουν μια πίστη. Οι χώρες μας όμως πρέπει να επιστρέψουν στο διάλογο, διότι οι πολιτικοί προσπαθούν να αποκόψουν τον λαό αλλά δόξα τω Θεώ μέχρι σήμερα έχουν αποτύχει."

"Πιστεύω πως ο λαός μας θα βρεί την δύναμη και τη σοφία, για να δει ο ένας τον άλλον στα μάτια. Θα πρέπει να ζήτησουν συγχώρεσει, και στη συνέχεια να δουν μαζί τα προβλήματα", πρόσθεσε ο Πατριάρχης Γεωργίας.

Κλείνοντας ο Πατριάρχης Ηλίας ανέφερε πως δεν πρέπει οι Ορθόδοξοι να βομβαρδίζουν Ορθόδοξους, υπογραμμίζοντας ότι οι πολιτικοί πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Εμφανίσεις: 64533
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!