Έκκληση Πατριάρχη Γεωργίας στις Τράπεζες για τα δάνεια

patriarxhs-georgias

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Έκκληση προς τις τράπεζες έκανε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλίας Β΄ να μην βγάλουν από τα σπίτια και αφήσουν άστεγους όλους εκείνους, οι οποίοι δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνεια, ειδικά τώρα που είναι χειμώνας.

"Ανησυχώ για όλους εκείνους που έχουν ανάγκη, που έχουν πάρει δάνεια, και οι τράπεζες θέλουν να τους κάνουν έξωση από τα σπίτια τους", ανέφερε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλίας.

Επίσης ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Γεωργίας τόνισε: "Κάνω έκκληση προς τους Προέδρους των Τραπεζών να μην προβούν σε τέτοια ενέργεια, τουλάχιστον τώρα που είναι χειμώνας."

Ο Πατριάρχης σε άλλο σημείο εξέφρασε την ελπίδα ότι ορισμένες τράπεζες θα κόψουν ένα μέρος του χρέους, ώστε με τον τρόπο αυτό να βοηθήσουν και τους ανθρώπους αλλά και να υπάρξει συμβιβασμός.

Να αναφερθεί ότι η έξωση των ανθρώπων από τα σπίτια τους λόγω οφειλών των δανείων, είναι ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα στην Γεωργία.

Εμφανίσεις: 47017
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!