Πρωτοβουλία πνευματικής αναγέννησης από τον Πατριάρχη Γεωργίας

ilias

Του Αιμίλιου Πολυγένη

Από σήμερα και κάθε ημέρα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Romfea.gr, στον Καθεδρικό Ναό της Τυφλίδας θα τελούνται καθημερινά Παρακλήσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλίας στο Κυριακάτικο κήρυγμά του, ανέφερε ότι η απόφαση αυτή ελήφθη ομόφωνα από την Ιερά Σύνοδο.

Συγκεκριμένα κάθε ημέρα στα παρεκκλήσια του Καθεδρικού Ναού, κληρικοί της Εκκλησίας της Γεωργίας θα τελούν παρακλήσεις για την ειρήνη και ευημερία στον κόσμο.

Κάθε Δεύτερα θα τελείται παράκληση για την σωτήρια και ευημερία της χώρας.

Κάθε Τρίτη θα τελείται παράκληση για τα παιδιά, προσκαλώντας τα μαζί με τους γονείς να προσέρχονται στο ναό.

Κάθε Τετάρτη θα τελείται παράκληση για τους ασθενείς, ενώ κάθε Πέμπτη για το καλό της Εκκλησίας και την ειρήνη στον κόσμο.

Επίσης, κάθε Παρασκεύη θα τελείται παράκληση για την ευημερία του λαού της Γεωργίας.

Τέλος, το Σάββατο θα είναι αφιερωμένο στους κεκοιμημένους αδελφούς.

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εμφανίσεις: 94441
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!