Παίρνει εξιτήριο ο Πατριάρχης Γεωργίας Ηλίας Β΄

ImageΙκανοποιητικά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Πατριάρχη Γεωργίας κ. Ηλίας Β΄, και σύμφωνα με πληροφορίες της «Romfea.gr» ο Πατριάρχης

τις τελευταίες ημέρες αισθάνεται πολύ καλύτερα.

 

Ο Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλίας Β΄ μέχρι σήμερα υποβάλλονταν σε θεραπεία, σε ένα από τα πιο δημοφιλή υγειονομικά κέντρα αναψυχής του Βερολίνου. Έτσι η κατάσταση της υγείας του Πατριάρχη βελτιώθηκε, και δεν υπάρχουν προβλήματα που συνδέονται με την καρδιά του.

 

Ακόμη να αναφερθεί, πως αν και το συμβούλιο των Γερμανών ιατρών επιμένει ότι ο Πατριάρχης κ. Ηλίας Β΄ πρέπει να παραμείνει στην κλινική «Κούσμαν» για ακόμα δύο εβδομάδες, ο Πατριάρχης Ηλίας αποφάσισε να επιστρέψει στην Τιφλίδα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

 

Ο Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλίας Β΄ είχε αναχωρήσει για την Γερμανία στις 4 Φεβρουαρίου 2009, εκεί σε κλινική του Βερολίνου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σε στεφανιαιογράφημα, μετά από πρόβλημα που αντιμετώπισε με τις στεφανιαίες αρτηρίες.

 

Τέλος οι θεράποντες ιατροί δηλώνουν, πως παρά την σταθερή κατάσταση της υγείας του Πατριάρχη κ. Ηλία, η απόφαση να μεταβεί στην Γερμανία είχε ληφθεί μετά από διαβουλεύσεις μεταξύ Γεωργιανών και Γερμανών ιατρών.  
Εμφανίσεις: 73716
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!