Πατριάρχης Ηλίας Β΄ "Προσεύχομαι για όλους, όχι μόνο για τους Γεωργιανούς"

ImageΜνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών του ρωσο– γεωργιανού πολέμου, τέλεσε σήμερα το πρωί ο Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλίας Β, στον Καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδος.

Να αναφερθεί, ότι ο Πατριάρχης Ηλίας Β΄ τέλεσε μνημόσυνο με αφορμή την δεύτερη επέτειο από τον Πόλεμο που έφερε αντιμέτωπες τη Μόσχα και την Τιφλίδα τον Αύγουστου του 2008.

Μετά το πέρας του μνημοσύνου ο Πατριάρχης Γεωργίας, μεταξύ άλλων τόνισε, ότι δεν προσεύχεται μόνο για τους Γεωργιανούς που σκοτώθηκαν, αλλά και για τους αντιπάλους, διότι αυτοί εκτελούσαν διαταγές ανωτέρων.

«Ο πόλεμος αυτός, αφαίρεσε και ζωές πολλών παιδιών. Προσεύχομαι για όλους – όχι μόνο για τους Γεωργιανούς, αλλά και για τους Ρώσους. Αυτοί απλοί στρατιώτες ήταν, δεν έφταιγαν σε καμία περίπτωση. Εύχομαι ο Θεός να δώσει φώτιση και σοφία, να αποφευχθούν  τέτοιοι ανόητοι πόλεμοι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Προκαθήμενος της Γεωργιανής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Εμφανίσεις: 55154
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!