Εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων

  ds

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν και εφέτος οι Πτυχιακές και Προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς  Αρχιεπισκοπής η οποία έκλεισε αισίως 26 χρόνια ζωής και παρουσίας στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 6η και το Σάββατο 7η Ιουλίου 2012, με εξεταστές τον Διευθυντή της Σχολής Πρωτοπρεσβύτερο Ιωσήφ Παλιούρα, την Διευθύντρια του Ελληνικού Γυμνασίου-Λυκείου του Λονδίνου κ. Σοφία Αλαγκιοζίδου και την Γραμματέα της Σχολής κ. Γεωργία Λαζάρου.

Σε σύνολο πέρα των 100 εγγεγραμμένων μαθητών εξετάστηκαν 70 μαθητές οι οποίοι στην πλειοψηφία τους αρίστευσαν. Εφέτος μεταξύ των μαθητών δόθηκαν και 6 Πτυχία Ιεροψάλτου.

Σε μία πλούσια τελετή το Σάββατο το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2012 ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος μαζί με τους φιλοξενουμένους, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τροπαίου κ. Αθανάσιο, τον Δημοτικό Σύμβουλο της περιοχής Barnet του Λονδίνου κ. Πάρη Λεβέντη, και την Διευθύντρια του Ελληνικού Γυμνασίου-Λυκείου του Λονδίνου κ. Σοφία Αλαγκιοζίδου, παρέδωσαν τα Πτυχία και τα Ενδεικτικά στους μαθητές της Σχολής μας.

Η νέα Σχολική Χρονιά θα ξεκινήσει με εγγραφές από την Δευτέρα 10/9/2012, και ο επίσημος Αγιασμός θα γίνει την Δευτέρα 1/10/2012 και ώρα 7μμ στο Wood Green από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπό κ. Γρηγόριο.

 

Εμφανίσεις: 58422
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!