Αγιασμοί στο Eλληνικό Κολέγιο Αγίου Παντελεήμονος στο Λονδίνο

salapat-1

Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των τριών κύριων τμημάτων του Ελληνικού Κολεγίου, τελέσθηκαν οι καθιερωμένοι Αγιασμοί, αφού σύμφωνα με την Ελληνορθόδοξη Παράδοσή μας «από Θεού άρξασθε» πάντοτε.

Μάλιστα στον Αγιασμό της Παρασκευής παρευρέθηκε και η Επιθεωρήτρια - Προϊσταμένη της Κυπριακής Εκπαιδευτικής Αποστολής κα. Μαρία Παπαλουκά, η οποία ομίλησε προς τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, με πολύ εγκάρδια λόγια, προσφέροντας τα θερμά της συγχαρητήρια για την καλή πρόοδο των παιδιών και για τις επιτυχίες του Κολεγίου.

H Αν. Συντονίστρια του Γραφείου Εκπαίδευσης της Ελληνικής Πρεσβείας Λονδίνου κα. Βαρβάρα Καμπουρίδη απέστειλε εγκάρδιο χαιρετισμό, στον οποίο αναφέρει:

«Σας στέλνουμε θερμές ευχές με την ευκαιρία του Αγιασμού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2014-15 και είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι μια χρονιά γόνιμη και δημιουργική για τα ελληνικά γράμματα και τον Ελληνορθόδοξο Πολιτισμό εδώ στο Ελληνικό Κολέγιο του Harrow. To Εληνικό Κολλέγιο χάρη στις άοκνες και καθημερινές προσπάθειες του Διευθυντή του πρωτίστως, αλλά και των άξιων συνεργατών του, παρουσιάζει ανοδική πορεία και ως προς τον αριθμό των μαθητών του και ως προς τις επιτυχίες των στις εξετάσεις. Σε μια εποχή που οι δίγλωσσοι και τρίγλωσσοι μαθητές διακρίνονται στις επιδόσεις στο κύριο σχολείο και επιβραβεύονται στην αγορά εργασίας, ευχόμαστε σε όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο του Κολεγίου καλή συνέχεια στον αγώνα τον καλό για την κατάκτηση της γνώσης της γλώσσας και την απόλαυση των καρπών που αυτή φέρνει».

salapat-2

Εμφανίσεις: 55825
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!