Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων Γρηγόριος: "Δεν παραιτούμαι"

ImageΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Τέλος στην παρατεταμένη φημολογία περί παραιτήσεως του βάζει σήμερα μέσω της Romfea.gr ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγ. Βρετανίας κ. Γρηγόριος.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Γρηγόριος μιλώντας στη Romfea.gr τόνισε ότι «δεν τίθεται θέμα παραίτησης», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν παραιτούμαι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αρχιεπίσκοπος, χαρακτήρισε αναλήθειες τα όσα λέγονται και ακούγονται τον τελευταίο καιρό για το για τα περί παραιτήσεως του.

«Ο Επίσκοπος πεθαίνει στο θρόνο του, συμφωνά με την Ορθόδοξη Παράδοση της Εκκλησιάς», είπε χαρακτηριστικά στη Romfea.gr ο κ. Γρήγοριος.

Τέλος να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγ. Βρετανίας κ. Γρηγόριος, θα ζητούσε να παραιτηθεί.

Ιεράρχης του Οικουμενικού Πατριαρχείου σχολιάζοντας στη Romfea.gr το εν λόγω θέμα, ανέφερε ότι "αυτό το διαδίδουν κάποιοι κληρικοί που ορέγονται και προαλείφονται να γίνουν Μητροπολίτες, ο κ. Γρηγόριος χαίρει άκρας υγείας και διαποιμαίνει άξια τον θρόνο του".

Εμφανίσεις: 105598
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!