Η Romfea.gr και η διάδοση της ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ…

biblosΣτις 6 Δεκεμβρίου 2010 γίναμε χορηγοί επικοινωνίας στην πρωτοποριακή κυκλοφορία της ηχογραφημένης Καινής Διαθήκης στη δημοτική.

Κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί την εκπληκτική επιτυχία που ακολούθησε και μάλιστα μέσα στην κρίση.

Σε λιγότερο από 10 μήνες το CD-Mp3 ξεπέρασε τα 180.000 αντίτυπα, έγινε δηλαδή 17 φορές πλατινένιο! Περισσότεροι από 170.000 αναγνώστες μας, διάβασαν τα εμπνευσμένα άρθρα του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως, (κλικ1 εδώ) και (κλικ2 εδώ).

Τα άρθρα αυτά αναδημοσιεύτηκαν σε περισσότερες από 1000 ιστοσελίδες. Περισσότεροι από 100.000 επισκέφθηκαν μέσα σε 7 μόλις μήνες, την ιστοσελίδα www.vivlos.net όπου κάποιος μπορεί να ακούσει δωρεάν την Αγία Γραφή.

Τέλος περισσότεροι από 500.000 άκουσαν τουλάχιστον 1 κεφάλαιο της ηχογραφημένης Βίβλου. Μητροπόλεις, Μοναστήρια, Ενορίες ήδη συμμετέχουν στην προσπάθεια. Το έργο μεταδίδεται από Ρ/Σ Μητροπόλεων, δίνεται ως ευλογία, ανατυπώνεται για λογαριασμό εκκλησιών, Ιερών Μονών, σχολείων κλπ

Ο Θεός μας δείχνει το δρόμο: «ήρθε ο καιρός να κινητοποιηθούμε όλοι προκειμένου να δώσουμε 1 ΒΙΒΛΟ σε ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ σ’ όλο τον κόσμο! Είναι φανερό σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο πως η κρίση είναι πρωτίστως κρίση πνευματική, κρίση ηθική και κρίση αξιών.

Η μόνη ελπίδα για να υπάρξει αύριο είναι να κάνουμε το Λόγο του Θεού οδηγό στη ζωή μας. Να φέρουμε όσο περισσότερους Έλληνες μπορούμε σε επαφή με το Φως της Αγίας Γραφής. Ειδικά στους νέους που δεν διαβάζουν αλλά ακούνε. Στους Έλληνες της διασποράς. Στους τυφλούς. Στους φυλακισμένους. ΠΑΝΤΟΥ!!!

ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..!

Από σήμερα, η ηχογραφημένη ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ στην μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου στον κόσμο, στην Φρανκφούρτη.

Το διήμερο 10-11/10/2011 διοργανώθηκε στη Φρανκφούρτη, από την UBS, στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθέσεως Βιβλίου, ημερίδα με θέμα: «Προκλήσεις και ευκαιρίες για τη διάδοση της Αγίας Γραφής στην ψηφιακή εποχή»

Ομιλητές από την Αγγλία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Βραζιλία, την Αρμενία, την Κορέα, την Φινλανδία, την Νιγηρία, το Εκουαδόρ, την Ολλανδία, την Ισπανία, τη Ρωσία, την Χιλή και την Γερμανία παρουσίασαν εντυπωσιακά προγράμματα ψηφιακών εκδόσεων της Βίβλου που είναι πλέον διαθέσιμη σε περισσότερες από 150 γλώσσες και αντήλλαξαν απόψεις από την εμπειρία τους στην διάδοση του λόγου του Θεού με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και ιδιαίτερα μέσω των κινητών τηλεφώνων και των tablets, (, , androids, κλπ) με σκοπό να προσεγγίσουν ιδιαιτέρως την νέα γενιά.

Ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου, ο εμπνευστής και υπεύθυνος για την δημιουργία της ηχογραφημένης ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ σε Mp3 στα ελληνικά, σε μια εντυπωσιακή πραγματικά ψηφιακή παρουσίαση, ανέλυσε την Παγκόσμια Μη-Κερδοσκοπική Πρωτοβουλία της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρίας με το σύνθημα: «η μόνη ελπίδα για το αύριο…είναι να δώσουμε μια Αγία Γραφή σε κάθε έλληνα όπου γης..!»

Αξίζει να τονιστεί η αναφορά του ομιλητή στην εμπνευσμένη νουθεσία του Πατριάρχου Μόσχας για τη χρήση του ιντερνετ ως μέσου για τη διάδοση του ευαγγελίου..! "κάθε Επισκοπή και κάθε ενορία πρέπει να δημιουργήσει την δική της ιστοσελίδα στο ίντερνετ, διότι με τον τρόπο αυτό θα διαδίδουν παντού το Ευαγγέλιο, αλλά και θα συζητούν με τους νέους διάφορα προβλήματα μέσω email." (όλο το άρθρο ΕΔΩ)

Θυμίζουμε ότι το έργο που διατίθεται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, (υπάρχουν είδη από 3 έως 22 ευρώ), αφορά την ηχογραφημένη Αγία Γραφή στη δημοτική με εξαιρετική μουσική επένδυση, αλλά και την Καινή Διαθήκη κατά το Πατριαρχικό Κείμενο του 1904 καθώς και τους Ψαλμούς στο αρχαίο κείμενο, (μετάφραση των Ο΄).

Δείτε τον κατάλογο με «κλικ ΕΔΩ». Στους ψαλμούς έψαλλε και Χορός Βατοπαιδινών Πατέρων.

Αναλυτικές πληροφορίες για το έργο μπορεί να δει κανείς στο www.vivlos.net αλλά και να ακούσει «ζωντανά» πολλά αποσπάσματα.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ Romfea.gr:

Υποστηρίξαμε και θα υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την πρωτοβουλία αυτή που έχει στόχο τη διάδοση του Λόγου του Θεού σε όλους τους Έλληνες.

Συμμετέχουμε στο ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Ήδη ολοκληρώθηκε η αποστολή του έργου σε όλους τους Μητροπολίτες στην Ελλάδα και την Κύπρο, σε πολλές Ιερές Μονές και σε μεγάλες ενορίες προς ενημέρωση.

ΈΈτσι με χαρά προσφέρουμε στους αναγνώστες μας την ευκαιρία να αποκτήσουν το εκπληκτικό αυτό έργο στην εξαιρετική τιμή των 22 ευρώ, (για 2 βιβλία και 120 ώρες ηχογράφησης..!!!) λαμβάνοντας ως δώρο 1 CD-Mp3 με την ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, (δημοτική ή αρχαίο κείμενο) που μπορούν να το χαρίσουν συμβάλλοντας και αυτοί στον ευαγγελισμό των δικών τους ανθρώπων.

Αρκεί είτε να τηλεφωνήσετε στο 6980395542, (κυρία Μαρία Τσελεμπή-Ορθόδοξο Δίκτυο Ενημέρωσης), λέγοντας ότι είδατε την προσφορά στη «Romfea.gr» ή στέλνοντας την παραγγελία σας με e-mail με τα στοιχεία σας στη διεύθυνση: στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. γράφοντας στο τέλος (Το είδαμε στην Romfea.gr).

Image

Εμφανίσεις: 160864
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!