Αλλεπάλληλα κρούσματα λεηλασίας σε κοιμητήρια

koi-krikoi-mnimata2

Αντιμέτωποι με ένα θέαμα που δυστυχώς τείνει να γίνει καθημερινότητα σε κοιμητήρια της περιοχής, είναι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Καινουργίου της Δ.Ε. Θεστιέων του δήμου Αγρινίου, σχετικά με τη δράση αδίστακτων κλεφτών, που δεν λογαριάζουν τίποτε.

Πολλές είναι οι καταγγελίες το τελευταίο διάστημα από συγγενείς και οικείους εκλιπόντων που έχουν ταφεί στο κοιμητήριο της «Χρυσοχεριάς» , αφού αντικρίζουν την πρωτοφανή ασέβεια, επιτήδειοι να έχουν ξεβιδώσει και κλέψει τους κρίκους από τους τάφους!

«Δυστυχώς, έχουμε φτάσει στο σημείο η μανία κάποιων για λίγο χαλκό, να μην σταματά ούτε στα μνήματα. Σε λίγο θα ανοίξουν και τους τάφους και θα ψάχνουν τους νεκρούς!» αναφέρουν χαρακτηριστικά κάτοικοι της περιοχής που κατήγγειλαν το γεγονός στο agriniopress.gr.

Oι εικόνες άλλωστε είναι χαρακτηριστικές. Να σημειωθεί πως ανάλογα, δεκάδες περιστατικά έχουν καταγραφεί και στο νεκροταφείο του Αγρίνιου, στον Άγιο Γεώργιο, αλλά και σε άλλες δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Αγρινίου.

koi-krikoi-mnimata4

koi-krikoi-mnimata5

koi-krikoi-mnimata6

Εμφανίσεις: 12868
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!