Θεόφιλος Ιεροσολύμων: Να βρεθεί το κατάλληλο μόσχευμα

Image
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος
Να βρεθεί το κατάλληλο μόσχευμα ευχήθηκε από την Θεσσαλονίκη χθες ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος,  και να γίνει καλά με τη βοήθεια του Θεού και τις ευλογίες του Παναγίου Τάφου αλλά και να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αναλάβει τα καθήκοντά του, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος , που τα έχει ανάγκη η εκκλησία.

 

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων έφτασε χθες στην Θεσσαλονίκη, ως επίσημος κύριος καλεσμένος της τελετής έναρξης του 27ο Πανελληνίου Συνεδρίου Γαστρεντερολογίας, στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός από τις ευχές του προς τον Μακαριώτατο, ο Πατριάρχης κ. Θεόφιλος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί τώρα στο Πατριαρχείο δηλώνοντας: «τα πράγματα βελτιώνονται καθημερινά, και οι σχέσεις του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων με το Βασίλειο της Ιορδανίας έχουν αποκατασταθεί, και είναι πολύ καλές».

Ο Πατριάρχης επίσης ανέπτυξε ομιλία στο συνέδριο με θέμα « Η αμαρτία μου ενώπιον σου, εστί διαπαντός! Η αμαρτία ως ασθένεια».

 

Στο 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας έλαβαν μέρος πολλές προσωπικότητες της Ιατρικής κυρίως της Γαστρεντερολογίας, Πολιτικοί και Πανεπιστημιακοί του ΑΠΘ.

 

Τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, εκπροσώπησε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης π. Ιωάννης Τασιάς, ο οποίος διαβίβασε το μήνυμα του για το συνέδριο.
Εμφανίσεις: 22612
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!