Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Πατριάρχη των Αρμενίων (ΦΩΤΟ)

aram-2

ΚΟΜΟΤΗΝΗ | ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη ανέμενε τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο μόλις αφίχθη στο ξενοδοχείο, όπου παρετέθη δείπνο προς τιμήν του από τον Δήμαρχο Κομοτηνής.

Στην είσοδο του ξενοδοχείου τον Οικουμενικό Πατριάρχη υποδέχθηκε ο Πατριάρχης των Αρμενίων κ. Αράμ, ο οποίος βρίσκεται στην Κομοτηνή για τους εορτασμούς των 180 χρόνων της Αρμενικής Εκκλησίας του Αγίου Γρηγορίου.

Ο κ. Βαρθολομαίος ασπάστηκε τον κ. Αράμ ενώ ο Πατριάρχης των Αρμενίων από την πλευρά του εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση που συναντήθηκαν, αφού όπως είναι γνωστό ο κ. Αράμ δεν μπορεί να δει τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο Φανάρι λόγω απαγόρευσης εισόδου του στην Τουρκία από την τουρκική κυβέρνηση.

Στην συνέχεια ο κ. Βαρθολομαίος έβαλε τον κ. Αράμ εκ δεξιών του και αριστερά του τον υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργο Ορφανό.

Επίσης να σημειωθεί ότι πριν από το γεύμα ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή Ιλχάν Σενέρ, προσέφερε στον Οικουμενικό Πατριάρχη έναν ασημένιο δίσκο.

Τελος να αναφερθεί ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης σε λίγη ώρα θα επισκεφθεί την εκκλησία του Αγίου Γρηγορίου όπου εκεί θα τελεστεί δοξολογία και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Πατριάρχη των Αρμενίων κ. Αράμ.

aram-1

aram-3

aram-4

aram-5

aram-6

aram-7

aram-8

aram-9

Εμφανίσεις: 91435
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!