Τηλεφωνική επικοινωνία Βαρθολομαίου με Ποροσένκο

porosenko-barth 

Του Αιμίλιου Πολυγένη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο είχε σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.

Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, εξέφρασε προς τον Ουκρανό Πρόεδρο τα συλληπητήρια για την κοίμηση του Μητροπολίτη Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κυρού Βλαδιμήρου.

Επίσης ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχήθηκε η Ουκρανία να ξεπεράσει τις προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, για το καλό της χώρας και του λαού της Ουκρανίας.

Από την πλευρά του ο Πέτρο Ποροσένκο ευχαρίστησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη για την τηλεφωνική επικοινωνία, τονίζοντας ότι ο μακαριστός Μητροπολίτης Βλαδίμηρος ήταν πολύ κοντινό πρόσωπο για εκείνον και η απώλεια είναι μεγάλη.

"Οι προσευχές σας, ειδικά σ΄ αυτή την δύσκολη στιγμή για την χώρα δίνουν σε εμάς μεγάλη πνευματική στήριξη", ανέφερε προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη ο κ. Ποροσένκο.

Εμφανίσεις: 86925
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!