Στα Τίρανα ο Οικουμενικός Πατριάρχης (ΦΩΤΟ)

tirana-oiko-2

Τίρανα | Αιμίλιος Πολυγένης

Στα Τίρανα αφίχθη πριν από λίγα λεπτά ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος αύριο θα εγκαινιάσει τον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνόδευαν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας και ο Αρχιμ. Βησσαρίων Κομζιάς.

Στο αεροδρόμιο των Τιράνων ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας έτυχε θερμής υποδοχής από τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και Πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο και Ιεράρχες της Εκκλησίας της Αλβανίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας καλωσορίζοντας τον Οικουμενικό Πατριάρχη μεταξύ άλλων ανέφερε: ''Παναγιώτατε, σας καλοσωρίζουμε στην Αλβανία και αναμένουμε με πολύ χαρά αύριο να εγκαινιάσετε τον Καθεδρικό Ναό μας''.

Τέλος ο Οικουμενικός Πατριάρχης μετέβη στο ξενοδοχείο διαμονής του, όπου τον υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος και Ιεράρχες τον κατά τόπους Ορθοδόξων Εκκλησιών.

tirana-oiko-1

tirana-oiko-3

tirana-oiko-4

tirana-oiko-6

tir-oik-1

tirana-oiko-8

tir-oik-2

tir-oik-3

tir-oik-4

tir-oik-5

tirana-oiko-9

tirana-oiko-10

tirana-oiko-11

tirana-oiko-12

tir-oik-6

tir-oik-7

Εμφανίσεις: 116221
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!