Ο Υπουργός Παιδείας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

arba

Της Παπαματθαίου Μάρνυ

Επίσημη επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριάρχειο πραγματοποιεί ο υπουργός Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Την Κυριακή ο υπουργός συμμετείχε στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία, για την μεγάλη εορτή της Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως, ενώ στο Φανάρι συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ. Βαρθολομαίο.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαρίστησε τον κ. Αρβανιτόπουλο για την επίσκεψη του και για την ειλικρινή συνεργασία και τη συνεχή προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά του ελληνικού υπουργείου Παιδείας για την επίλυση των κρίσιμων θεμάτων που αντιμετωπίζει το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος προήδρευσε και σύσκεψης που έγινε με το εκπαιδευτικό προσωπικό των Ομογενειακών σχολείων στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, παρουσία και του συντονιστή εκπαίδευσης της περιοχής.

Κατά τη σύσκεψη,συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Ομογένειας, με σκοπό να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σήμερα, ο κ. Αρβανιτόπουλος επισκέφθηκε την Ιερά Θεoλογική Σχολή της Χάλκης, όπου ξεναγήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Προύσης, κ. Ελπιδοφόρο.

arbani-halki

arbani-xalki1

Εμφανίσεις: 63800
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!