Ημερίδα στην Πόλη με θέμα «συντήρηση και μελέτη εκκλησιαστικών κειμηλίων»

theologiki-sxoli-tis-xalkis-

Σημαντικές πολιτιστικές δράσεις διοργανώνει το τμήμα Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, εντός και εκτός Ζακύνθου, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων, τον Ιούλιο, σε συνεργασία με τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, θα πραγματοποιηθεί στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στην Κωνσταντινούπολη, ημερίδα με θέμα «Η συντήρηση και η μελέτη των εκκλησιαστικών κειμηλίων».

Ακόμη, στις δράσεις, συμπεριλαμβάνεται η διοργάνωση εθνικών επιστημονικών συνεδρίων σε θέματα όπως η λειτουργία και η διοίκηση των ΜΜΕ, η κοινωνική οικονομία, η εδαφολογία, η δημιουργική επιχειρηματικότητα και οι αντισεισμικές κατασκευές αλλά και συμποσίων για την Επτανησιακή Τέχνη την Αρχιτεκτονική, αλλά και τη Λογοτεχνία.

Ακόμα, θα γίνουν εξειδικευμένες διαλέξεις με θέμα την επτανησιακή διατροφή και τον γαστρονομικό τουρισμό που θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουλίου και θα απευθύνονται σε εστιάτορες και γενικότερα επαγγελματίες από τον κλάδο της εστίασης.

Εμφανίσεις: 88851
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!