Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης (ΒΙΝΤΕΟ)

oikom

Στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης βρίσκεται τη στιγμή αυτή ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη. 

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη υποδέχθηκε ο Υπουργός, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στην κεντρική είσοδο του ιστορικού κτιρίου του Διοικητηρίου, προσφέροντάς του λουλούδια. 

O Πατριάρχης Βαρθολομαίος ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρησή του και στη συνέχεια εισήλθε στο κτίριο, όπου και θα έχει μια σύντομη συνάντηση με τον κ. Καράογλου.

Στη συνέχεια θα υπάρξει μια ανταλλαγή δώρων, θα ξεναγηθεί στην έκθεση για τον πόλεμο του 1940 που φιλοξενείται στο Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, ενώ στο τέλος θα φυτέψουν κυπαρίσσια στην αυλή του υπουργείου. 

Την μεγάλη του χαρά για την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, και μάλιστα τις ημέρες αυτές που είναι ιδιαίτερες για την πόλη, εξέφρασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξέφρασε ακόμη τις ευχαριστίες του στον κόσμο της Θεσσαλονίκης, αλλά και γενικότερα στον κόσμο της Βόρειας Ελλάδας για όλες τις τιμητικές εκδηλώσεις.

Στη συνέχεια, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος αντάλλαξε συμβολικά δώρα με τον κ. Καράογλου, ξεναγήθηκε στην έκθεση για τον πόλεμο του 1940 που φιλοξενείται στο Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης και στο τέλος φύτεψαν μαζί με τον Υπουργό και τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής από ένα κυπαρίσσι στην αυλή του υπουργείου.

oikom1

oikom2

oikom3

oikom4

Δείτε τα σχετικά βίντεο

 

Εμφανίσεις: 49976
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!