Στο Φανάρι ο Πατριάρχης Γεωργίας Ηλίας

georgias1

Του Αιμίλιου Πολυγένη

Στο Οικουμενικό Πατριάρχειο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλίας, συνοδευόμενος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Μπατουμίου και Κομπουλέτι κ. Δημήτριο.

Η επίσκεψη του Πατριάρχη Γεωργίας στο Φανάρι είναι μετά από πρόσκληση του Οικουμενικού Πατριάρχη, κατά την επίσκεψή του στην Γεωργία.

Το πρωί τελέστηκε λαμπρό συλλείτουργο, ενώ στη συνέχεια οι δύο Προκαθήμενοι τέλεσαν τρισάγιο στους ευεργέτες του Οικουμενικού Θρόνου.

Πληροφορίες της Romfa.gr αναφέρουν ότι πιθανά θέματα συζήτησης των δύο Προκαθημένων, είναι η Σύγκληση της Πανορθοδόξου Συνόδου η οποία θα συμπεριλαμβάνει και το θέμα της αποκατάστασης του πρώην Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίου.

Στα μέλη της αποστολής μετέχουν η Γραμματέας του Πατριάρχου Γεωργίας κ. Σορένα, πολύτιμος συνεργάτης του, ο πρώην Πρέσβης της Γεωργίας στο Ισραήλ και Κύπρο, πρώην Υπουργός Οικονομικών της Γεωργίας και νυν Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Πατριάρχου Ηλία, κ. Lasha Zvania.

image

Εμφανίσεις: 109940
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!