Ο Βελγίου Αθηναγόρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

belgiou

Του Αιμίλιου Πολυγένη


Επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο πραγματοποιήσε σήμερα, Τετάρτη 1 Απριλίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας.

"Είναι μεγάλη τιμή που μπορώ να γίνω δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μάλιστα στην αρχή της θητείας του. Σας εύχομαι κάθε καλό, καλή δύναμη σε αυτό το σημαντικό έργο και ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα, για την πατρίδα της Ελλάδος" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος προς τον κ. Παυλόπουλο.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος αφού καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο τόνισε: "Εγώ σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Γιατί ξέρω πάρα πολύ καλά τον ρόλο σας. Τον έχω ζήσει πολλά χρόνια πριν, ακόμα από την εποχή των μεταπτυχιακών μου σπουδών."

"Ιδιαίτερα αυτή την ώρα γνωρίζω τι μπορούν να κάνουν για τον Τόπο το Πατριαρχείο, η Εκκλησία, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Και για να αντιστρέψουμε μια εικόνα που τείνει να επικρατήσει, αλλά που δεν αποδίδει πραγματικά τις δυνατότητες αλλά και την ψυχή του Ελληνικού Λαού" πρόσθεσε κλείνοντας ο πρώτος πολίτης της χώρας.

Εμφανίσεις: 28365
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!