Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο Επισκόπου Ευμενείας κυρού Μαξίμου (ΦΩΤΟ)

evmenias-7

Στην ενορία όπου υπηρέτησε επί σειρά ετών, του Αγίου Νικολάου Ρόττερνταμ τελέσθηκε το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του προσφιλούς σε όλους μακαριστού Επισκόπου Ευμενείας κυρού Μαξίμου.

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελγίου κ. Αθηναγόρα τελέσθηκε Θεία Λειτουργία συμμετεχόντων του Ιερατικώς Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Πρωτοπρ. Ιωάννη Λύκου, του εφημερίου π. Χρήστου Σιδηρόπουλου και άλλων κληρικών της περιφέρειας Ολλανδίας.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας τελέσθηκε η Ακολουθία του Ιερού μνημοσύνου παρουσία πλήθους κόσμου από την Ενορία του Αγίου Νικολάου οι οποίοι αγαπούσαν και είχαν πνευματικούς δεσμούς με τον μακαριστό Επίσκοπο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης στον λόγο του αναφέρθηκε στον βίο του και στην δραστήρια παρουσία του στην Ιερά Μητρόπολη αλλά και στην αγαστή συνεργασία τους καθώς και οι δύο υπηρέτησαν την Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία ως Βοηθοί Επίσκοποι.

Ακολούθως παραδόθηκε δεξίωση σε γειτονικό χώρο.

evmenias-1

evmenias-2

evmenias-3

evmenias-4

evmenias-5

evmenias-6

evmenias-9

evmenias-10

evmenias-11

Εμφανίσεις: 32172
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!