Πατριάρχης Ρουμανίας "Προσευχόμαστε για την ανάπαυση των ψυχών"

ImageΣυλλυπητήρια επιστολή στον Πατριάρχη της Κοπτικής Εκκλησίας Σενούντα Γ΄, απέστειλε ο Προκαθήμενος της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ, στο μήνυμά του μεταξύ άλλων τονίζει: «Με λύπη πληροφορηθήκαμε την τρομοκρατική επίθεση που διαπράχθηκε το πρωί της 1 Ιανουαρίου του 2011, κοντά στην κοπτική χριστιανική εκκλησία των Αγίων Πάντων στην Αλεξάνδρεια, η οποία προκάλεσε τον θάνατο και τον τραυματισμό σε δεκάδες χριστιανούς».

«Εκ μέρους των Ιεραρχών, του κλήρου και των πιστών της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρουμανίας, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και προσευχόμαστε υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους», υπογραμμίζει επίσης ο κ. Δανιήλ.

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κλείνοντας αναφέρει: «Σ΄ αυτές τις ημέρες της μεγάλης θλίψης, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς την αδελφή Χριστιανική Κοπτική Εκκλησία, και προσευχόμαστε η ειρήνη να αντικαταστήσει τον τρόμο και το μίσος, και η θρησκεία να μην είναι ένα σημάδι θανάτου, αλλά της ζωής και κατανόησης μεταξύ των ανθρώπων».

Εμφανίσεις: 75894
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!