Πατριαρχείο Ρουμανίας "Μονομερής η απόφαση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων"

ImageΣε ανακοίνωση προέβη πριν από λίγο σύμφωνα με πληροφορίες της «Romfea.gr» το Γραφείο Τύπου του Πατριάρχη Δανιήλ, όσον αφορά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων περί διακοπής της κοινωνίας με το Πατριαρχείο Ρουμανίας.

Το Πατριαρχείο Ρουμανίας μεταξύ άλλων αναφέρει, ότι κατά την επίσκεψη του Επισκόπου Καμπινεναούλ κ. Κυπριανού στα Ιεροσόλυμα στις 15 Απριλίου 2011, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ξεκινήσουν ένα διμερή διάλογο μεταξύ των δύο αδελφών Πατριαρχείων, για το πως θα βρεθεί μια λύση σχετικά με την ύπαρξη του Ρουμανικού Ιδρύματος στην Ιεριχώ.

Να σημειωθεί, ότι το Πατριαρχείο Ρουμανίας στην ανακοίνωση, τονίζει ότι με έκπληξη και λύπη πληροφορήθηκε την μονομερή απόφαση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Πληροφορίες της «Romfea.gr» αναφέρουν, ότι το ζήτημα της ίδρυσης του Ρουμανικού «ιδρύματος» στην Ιεριχώ, καθώς και οι σχέσεις του Πατριαρχείου Ρουμανίας με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων θα συζητηθούν κατά τη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου της Ρουμανικής Εκκλησίας στις 19 – 20 Μαϊου 2011.

Εμφανίσεις: 70692
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!