Λιτανεία με χιλιάδες πιστούς και 700 Ιερείς (ΦΩΤΟ)

litania--10 

Του Αιμίλιου Πολυγένη

Χιλιάδες πιστοί και πάνω από 700 ιερείς, συμμετείχαν στην λιτανεία που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι μετά το εσπερινό για την Κυριακή των Βαϊων.

Η Λιτανεία σχημάτισε ουρά χιλιομέτρων στους δρόμους της πρωτευούσας, ενώ σε διάφορα σημεία γινόταν παύση για να ψαλλεί ειδική δέηση.

Να αναφερθεί ότι η πομπή ολοκληρώθηκε έξω από τον Πατριαρχικό Ναό, όπου εκεί ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ μίλησε για την είσοδο του Κύριου στα Ιεροσόλυμα.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ρουμανάις απευθυνόμενος προς τους χιλιάδες προσκυνητές, τους προέτρεψε να προσκυνήσουν γονατιστοί τον Κύριο και να του αποθέσουν όλα τους τα προβλήματα.

Τέλος ο Πατριάρχης ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για την οργάνωση της λιτανείας, τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Θέλω συγχαρώ όλους εκείνους που συνέβαλαν για οργάνωση της λιτανείας, αλλά και τους χιλιάδες πιστούς που συμμετείχαν ευλαβικά στο προσκύνημα αυτό."

"Εύχομαι ο Θεός να σας χαρίζει υγεία και ευτυχία, και η εορτή των Βαϊων να φέρει μεγάλες ευλογίες και να μας ενισχύει για την Μεγάλη Εβδομάδα και μέχρι την Ανάσταση", πρόσθεσε ο κ. Δανιήλ.

litania--2 

litania--3

litania--4

litania--5

litania--6

litania--7

litania--8

litania--9

litania--11

litania--12

litania--13

litania--14

litania--15

litania-

 

Εμφανίσεις: 96996
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!