Ρουμανία: Θεία Λειτουργία για τους δεκαοχτώ νεκρούς

roumanias

ROMFEA.GR | Εθνικό πένθος κήρυξε για αύριο στη Ρουμανία ο πρωθυπουργός της χώρας Βίκτορ Πόντα, με αφορμή το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στο Μαυροβούνιο, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 18 Ρουμάνοι τουρίστες.

Το δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή στην επαρχιακή οδό Ποντγκόριτσα - Κόλασιν, όταν τουριστικό λεωφορείο με ρουμανικές πινακίδες ανατράπηκε και έπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 18 άνθρωποι και να τραυματιστούν 29.

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ μόλις ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν, εξέφρασε την μεγάλη θλίψη του για τον αιφνίδιο θάνατο των δεκαοχτώ Ρουμάνων.

"Σ΄αυτές τις δύσκολες στιγμές του πόνου και τις οδύνης, προσευχόμαστε για τις οικογένειες των θυμάτων και εκφράζουμε την συμπάθεια μας", ανέφερε ο Πατριάρχης Ρουμανίας.

Να αναφερθεί ότι σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουνίου στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία για τα θύματα του δυστυχήματος.

Τέλος να σημειωθεί ότι ο Πατριάρχης Σερβίας κ. Ειρηναίος απέστειλε συλληπητήρια επιστολή στον Πατριάρχη Ρουμανίας, για το θλιβερό γεγονός που συνέβη στην χώρα του.

Εμφανίσεις: 61625
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!