Το Πατριαρχείο Ρουμανίας προωθεί την αγροτική ανάπτυξη

roumania-protokolo

ROMFEA.gr | Πρωτόκολλο συνεργασίας με το Υπουργείο Γεωργίας υπέγραψε το Πατριαρχείο Ρουμανίας, για την ανάπτυξη της καλλιέργειας και της γεωργίας.

Μεταξύ των στόχων που συμπεριλαμβάνονται εντός του πρωτοκόλλου, είναι η ενημέρωση των Ρουμάνων αγροτών για τα ευρωπαϊκά κονδύλια.

Επίσης θα πραγματοποιούνται ειδικά σεμινάρια για την βιολογική καλλιέργεια, την προώθηση των παραδοσιακών αξιών και την αγροτική ανάπτυξη.

Με την συνεργασία αυτή γίνεται μια προσπάθεια να τονωθεί η αγροτική επιχειρηματικότητα, καθώς και η ευαισθητοποίηση των νέων για την καλλιέργεια της γης.

"Η γη είναι δώρο Θεού, και ο άνθρωπος έχει ιερή ευθύνη να την προστατέψει και να την καλλιεργήσει", ανέφερε κατά την υπογραφή του πρωτοκόλλου ο Πατριάρχης Ρουμανίας.

Για το λόγο αυτό ανέφερε ο Πατριάρχης Δανιήλ, η συνεργασία μεταξύ Εκκλησίας και Υπουργείου Γεωργίας και Ανάπτυξης είναι απαραίτητη, δεδομένου ότι πολλά χωριά της Ρουμανίας είναι εξαντλημένα και ζητούν την ενεργό συμμετοχή της νεολαίας σε έργα αγροτικής ανάπτυξης.

Εμφανίσεις: 51250
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!