Άνθιμος: "Τόσοι και τόσοι έφαγαν το 1 εκατομμύριο μας πείραξε;"

Image

"Τα 60 δις φτάνουν οι καταθέσεις των Ελλήνων στην Ελβετία. Αυτό το 1 εκατομμύριο συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον; Δε μπορεί ένας βουλευτής να γίνει το εξιλαστήριο θύμα για όλα αυτά που έχουν γίνει στη χώρα", τόνισε στο κυριακάτικο κήρυγμά του ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος. 

«Στην καρδιά της κρίσης πήρε 1 εκατομμύριο και νομίμως όπως λέει το έβγαλε στην Ελβετία και ξεσηκώθηκε θόρυβος. Από τη μία είναι αδικία αλλά το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο", συνέχισε ο κ. Άνθιμος.

Επίσης πρόσθεσε: "Μακάρι οι κάτοχοι των χρημάτων στην Ελβετία, ως γνήσιοι Έλληνες πατριώτες να τα επαναφέρουν στην πατρίδα για να ενισχύσουν την οικονομία μας".

"Μήπως έχει άδικο; Τόσοι και τόσοι έφαγαν μόνο το ένα εκατομμύριο μας πείραξε; Τα υπόλοιπα 59 που βρίσκονται; Μήπως όλο αυτό αποτελεί δάκτυλο της Κυβέρνησης προκειμένου να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος;", υποστήριξε στην συνέχεια.

Ενώ κλείνοντας τόνισε: "Ερωτήματα που κανείς πολιτικός δε διαθέτει το ανάστημα για να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση…"

Παρακάτω ακολουθεί ολόκληρο το Κυριακάτικο κήρυγμα του κ. Ανθίμου:

{youtube width="640" height="400"}eoFmocZHufQ{/youtube}

Εμφανίσεις: 50283
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!