Μητροπολίτης Αμβρόσιος: «Ο Βουλευτής Πάνος Καμμένος τόλμησε» - (video)

Image

Του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου - 11.52

Ο Βουλευτής της Ν. Δ. κ. Πάνος Καμμένος στις 19 Οκτωβρίου 2011 από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων έρριψε βόμβες πολλών μεγατόνων!

Οι θιγόμενοι παράγοντες τήρησαν "σιγήν ιχθύος"! Οι ένοχοι συνήθως καταπίνουν την γλώσσα  τους.

Αλλά και τα ΜΜΕ αγνόησαν τις καταγγελίες! Είναι αυτοί και αυτά που κατέστρεψαν την Ελλάδα! Δεν υπηρετούν την ενημέρωση του Ελληνικού Λαού, αλλά τα συμφέροντά τους.

Τα έχουμε καταγγείλει αυτά σε προηγούμενη ανάρτησή μας από αυτήν  εδώ την μικρή αγωνιστική μας έπαλξη.

Ας ξαναγυρίσουμε στον θαρραλέο Βουλευτή. Είπε φοβερά πράγματα!

Να η πρώτη βόμβα:  «Είμαστε στο κατώφλι μια μεγάλης μεταμορφώσεως του παγκόσμιου συστήματος. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη κρίση, η μεγάλη κρίση που θα αναγκάσει τα έθνη να αποδεχθούν τη νέα τάξη πραγμάτων» είχε πη κατά το έτος 1985 ο Δαβίδ Ροκφέλλερ, πρώην Πρόεδρος της Κεντρικής Τραπέζης των ΗΠΑ.

'Άρα όσα γίνονται σήμερα στην Ελλάδα είναι το αποτέλεσμα μακροχρονίων διεργασιών του ξένου παράγοντος εις βάρος της Ελλάδος.

Απλώς σήμερα βρήκαν τους κατάλληλους ανθρώπους-όργανά τους για να επιτελέσουν το ανίερο έργο τους, δηλ. να δολοφονήσουν ένα ολόκληρο υπερήφανο Λαό!

Να τώρα και η δεύτερη βόμβα! "Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, δυστυχώς έχει καταργηθεί και το Κοινοβούλιο.

Θα σας πω μόνο ένα απλό θέμα: Στις 26 Μαΐου 2011 καταθέτω ερώτηση με αίτηση καταθέσεως εγγράφων για να μας πουν το ποιος αγόρασε το ασφάλιστρο κινδύνου, το CDS από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το οποίο επωλήθη το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2009 με ευθύνη του τότε Υπουργού των Οικονομικών του κ. Παπακωνσταντίνου και του κυρίου Πρωθυπουργού και σήμερα αξίζει 26 δισεκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή σήμερα νομοθετούμε επί πέντε" .

Παρακολουθήστε λοιπόν τις καταγγελίες του κ. Καμμένου και διαβάστε στη συνέχεια τις καταγγελίες αυτές σε κείμενο απομαγνητοφωνημένο.

ΕΛΛΑΔΑ μου σε πρόδωσαν αυτοί που ήσαν ταγμένοι να φυλάττουν Θερμοπύλες!

{youtube width="600" height="400"}WiAEqGOzlns{/youtube}

 

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!