Καλαβρύτων: "Επιτέλους ακούσθηκε η φωνή του Αρχιεπισκόπου μας!"

ImageΣτο προσωπικό του ιστολόγιο έγραψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος σχολιάζοντας τις τελευταίες τοποθετήσεις του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

Ο κ. Αμβρόσιος αναφέρει:

"Ο Αρχιεπίσκοπός μας κ. Ιερώνυμος μας έχει συνηθίσει όχι μόνο στη σιωπή, αλλά και στην εξύμνηση της σιωπής ως δήθεν μεγάλης αρετής!

Αυτό ακριβώς είναι και το μεγάλο παράπονο όχι μόνο των πιστών, αλλά και μιάς μεγάλης μερίδος των Ιεραρχών, γενικώτερα δε του ιερού Κλήρου.

Νά όμως, ότι ο  Μακαριώτατος μας εξέπληξε ευχάριστα.

Με επιστολή του, που διεβίβασε προς τόν Πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο, μεταφέρει τήν αγωνία του Ελληνικού Λαού για τη σύγχρονη πραγματικότητα.

"Σπαράσσεται η καρδιά, γράφει πολύ εύστοχα, και θολώνει ο νους μας με όσα συνέβησαν τους τελευταίους καιρούς και εξακολουθούν να συμβαίνουν στον Τόπο μας. Άνθρωποι με αξιοπρέπεια χάνουν, από τη μία στιγμή στην άλλη, τη δουλειά, ακόμη και το σπίτι τους".

Θα παραβλέψουμε τα σχόλια μερικών κακών γλωσσών, που ισχυρίζονται πως ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε τώρα, που έφυγε πλέον ο "φίλος του Πρωθυπουργός" κ. Γεώργιος Παπανδρέου.

Ακόμη κι αν είναι έτσι έχουν τά πράγματα, εμείς χαιρόμαστε για την έξοδο του Μακαριωτάτου από το κελλί της σιγής!

Μακάρι να παραμείνει όρθιος στις επάλξεις και να υψώνει τήν φωνή του σ΄αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Αν λοιπόν δεν γυρίσει και πάλι στο κελλί της σιωπής, αν παραμείνει όρθιος στις επάλξεις, εμείς ταπεινά θα του συμπαρασταθούμε και θα τον συνδράμουμε.

Είναι ο Αρχηγός καί ο Μπροστάρης μας! Πρέπει να είναι!"

Εμφανίσεις: 32659
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!