Ιερά Σύνοδος:Πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου

ImageΔελτίο τύπου εξέδωσε σήμερα Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, το οποίο αναφέρεται στην πορεία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστοδούλου.Παραθέτουμε παρακάτω όλο το Δελτίο Τύπου της Ιεράς Συνόδου. 

 Αθήνα 23 Αυγούστου 2007

 «Περατωθεισών όλων των προεγχειρητικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη επί δύο ημέρες (20-21 Αυγούστου) ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος στο νοσοκομείο Jackson's Medical Hospital ενεγράφη το όνομά του στη λίστα αναμονής για μεταμόσχευση. Κατά συνέπεια ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος παραμένει στην οικία όπου φιλοξενείται, ασκούμενος στη φυσική αγωγή ενώ παράλληλα ασχολείται με τη μελέτη ωφελίμων βιβλίων, αναμένων την εξεύρεση του καταλλήλου μοσχεύματος και την πρόσκλησή του για να υποστεί την μεταμόσχευση.
Κατά το διάστημα τούτο τον Μακαριώτατο επισκέπτονται στο σπίτι ομογενείς που ενδιαφέρονται για την εξέλιξη της υγείας του. Ο καθηγητής κ. Ανδρέας Τζάκης που παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις εξέφρασε σήμερα την απόλυτη ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που έγιναν από διαφορετικές ιατρικές ομάδες, και επανέλαβε την πρόβλεψή του ότι ο Μακαριώτατος πολύ ταχύτερα από ο, τι αρχικά υπελογίζετο, θα μεταμοσχευθεί και θα αναρρώση.
Εν τω μεταξύ εξακολουθούν να καταφθάνουν και από την Ελλάδα μηνύματα αγάπης προς τον Μακαριώτατο από μέρους απλών Χριστιανών που τον διαβεβαιώνουν ότι προσεύχονται για την ευτυχή έκβαση της δοκιμασίας του».
Εμφανίσεις: 30881
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!