Ο Αρμενικός Κυανούς Σταυρός συγκεντρώνει τρόφιμα για την «Αποστολή»

trofima

Τρόφιμα για την «Αποστολή» συγκεντρώνει στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης της 100ής επετείου της γενοκτονίας των Αρμενίων, ο Αρμενικός Κυανούς Σταυρός, ο οποίος, επέλεξε να εκφράσει έμπρακτα την ευγνωμοσύνη του προς τους Έλληνες συμπολίτες μας που φιλοξένησαν τους Αρμένιους στους πρώτους προσφυγικούς καταυλισμούς μετά την μικρασιατική καταστροφή.

O Αρμενικός Κυανούς Σταυρός, συμβάλλει με τη συγκέντρωση τροφίμων προσφέροντας ανακούφιση σε οικογένειες συνανθρώπων μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας Αρμένιοι όλων των οικονομικών τάξεων και μαθητές των αρμενικών σχολείων συνέλεξαν περίπου ένα τόνο τρόφιμα μακράς διάρκειας ( ζυμαρικά, γάλα, ελαιόλαδο, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι κλπ), με σκοπό αυτά να διατεθούν σε οικογένειες απόρων συμπολιτών μας που βρίσκονται υπό την φροντίδα και μέριμνα της «Αποστολής».

Την 24η Απριλίου, ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Αρμενίων, τα τρόφιμα θα παραδοθούν στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών από το Αρμενικό Πολιτιστικό Κέντρο Ζαβαριάν στην Νίκαια για το κοινωνικό έργο του Οργανισμού.

Ο Αρμενικός Κυανούς Σταυρός είναι ένα γυναικείο, μη κερδοσκοπικό Σωματείο με 90 χρόνια δράσης στην Ελλάδα.

Επιδιώκει την προώθηση ανθρωπιστικών αξιών μέσω φιλανθρωπικού και πολιτιστικού έργου, ενθαρρύνει το πνεύμα αλληλεγγύης , συμπαρίσταται σε αναξιοπαθούντες και προωθεί συνεργασίες με οργανώσεις που στοχεύουν παρεμφερείς σκοπούς.

Εμφανίσεις: 4112
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!