Λαμπρή περιφορά του Επιταφίου στο Αργοστόλι (ΦΩΤΟ)

argostoli-6

Του Αντώνη Καγγελάρη


Παρουσία εκατοντάδων πιστών τελέστηκε σήμερα το βράδυ Μεγάλη Παρασκευή η Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Αρργοστολίου μέσα σε ιδιαίτερα κατανυκτική ατμόσφαιρα.

Στην Ακολουθία του Επιταφίου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός, Τοποτηρητης της Ι.Μ. Κεφαλληνίας πλαισιούμενος από το Πρωτοσύγγελο, τους Εφημερίους του Ιερού Ναού και της πόλης του Αργοστολίου.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας ακολούθησε η περιφορά του επιταφίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, για να καταλήξει στη κεντρική πλατεία Αργοστολίου με τη συμμετοχή χιλιάδων Αργοστολιωτών, της Φιλαρμονικής του Δήμου Κεφαλληνίας, και Προσκόπων του 1ου Συστήματος, παρουσία, του Δημάρχου Κεφαλληνίας, Περιφερειακών Συμβούλων, Αντιδημάρχων κ.α.

Απευθυνόμενος στους ευσεβείς πιστούς ο Σεβασμιώτατος τους κάλεσε να συμμετέχουν με όλη τους την καρδιά στην Σταυροαναστάσιμη πορεία του Θεανθρώπου, που θυσιάστηκε για τις αμαρτίες του κόσμου και την λύτρωση των ψυχών μας, ευχόμενος η Ανάσταση του Κυρίου να πλημμυρίσει αγάπη και φως τις καρδιές όλων των ανθρώπων.

argostoli-1

argostoli-2

argostoli-3

argostoli-4

argostoli-5

argostoli-7

Εμφανίσεις: 13550
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!