Δοξολογία για την απελευθέρωση των Τρικάλων
- Δημιουργηθηκε στις Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014
-
Γράφτηκε από τον/την Trikalanews.gr - 14.20
-
Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα το πρωί η Επίσημη Θεία Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιος παρουσία του Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γιώργου Σούρλα, του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, των βουλευτών Τρικάλων της Ν.Δ Ηλία Βλαχογιάννη, Κώστας Σκρέκα και Μιχάλη Ταμήλου, του Δημάρχου Τρικκαίων Χρήστου Λάππα, του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας σε θέματα Υγείας Γιώργου Τσίγκα, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημοσθένη Μάντζαρη, του Αστυνομικού Διευθυντή Τρικάλων Αθανάσιο Γραβάνη, των εκπροσώπων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, της ΣΜΥ, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων και λιγοστού κόσμου.
Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από τον Περικλή Βασιλό, Επίτιμο Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων στην Κεντρική πλατεία των Τρικάλων, μπροστά από τα αγάλματα Βλαχάβα και Στουρνάρα.
Στην συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους πεσόντες, ενώ η εκδήλωση τιμής έκλεισε με την εκφώνηση του Εθνικού Ύμνου.
- Εμφανίσεις: 28808