Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στον Αρχιεπίσκοπο Ειρηναίο

alexandreias-kritisΤην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης επισκέφθηκε σήμερα εθιμοτυπικώς η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος, ο οποίος ευρίσκεται στην γενέτειρά του Κρήτη.

Τον Μακαριώτατο Αλεξανδρινό Προκαθήμενο υποδέχθηκε στην είσοδο του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος πλαισιούμενος από κληρικούς της Αρχιεπισκοπής.

Ο Μακαριώτατος αφού προσκύνησε στο Αρχιεπισκοπικό παρεκκλήσιο του Αγίου Ανδρέου του Κρητός, είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κατά την οποία συζητήθηκαν εκκλησιαστικά της Αλεξανδρινής Εκκλησίας και της Εκκλησίας της Κρήτης.

Στο πλαίσιο της επισκέψεως αυτής ο Μακαριώτατος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ειρηναίο για την γενικότερη προσφορά της Εκκλησίας Κρήτης στο παλαίφατο Πατριαρχείο της Αλεξάνδρειας και κυρίως για την προσφορά της Κρήτης στον τομέα της Ιεραποστολής.

aleksandrias-kritis2

Εμφανίσεις: 81990
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!