Ο Μητροπολίτης Νειλουπόλεως στον Πατριάρχη Βουλγαρίας (ΦΩΤΟ)

neiloupole-bulgarias

Του Αιμίλιου Πολυγένη

Συνάντηση με τον Πατριάρχη Βουλγαρίας κ. Νεόφυτο είχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Νειλουπόλεως κ. Γεννάδιος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Η συνάντηση του Μητροπολίτη Νειλουπόλεως με τον Πατριαρχή Βουλγαρίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Θρόνου, όπου εκεί ο κ. Νεόφυτος καλωσόρισε τον Ιεράρχη του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Βουλγαρία.

Επίσης στη συνάντηση παρέστησαν ο Επίσκοπος Τιβεριουπόλεως κ.Τύχων, ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Αρχιμ. Νεόφυτος, ο Διευθυντής του Ιδιαιτ. Πατριαρχικού Γραφείου Αρχιμ. Διονύσιος, ο Υπεύθυνος Τύπου και Ιεροκήρυκας Αρχιμ. Χαράλαμπος Νίτσεβ, ο Πατριαρχικός Διάκονος, μέλη της Γραμματείας και του Τύπου του Πατριαρχείου Βουλγαρίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα της Ορθοδοξίας, καθώς και για τις σχέσεις των δύο Πατριαρχείων.

Τέλος ο Μητροπολίτης Νειλουπόλεως προσέφερε στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Βουλγαρίας ένα αρχιερατικό εγκόλπιο σε ένδειξη αγάπης και σεβασμού.

gen1

gen2

gen3

gen4

gen5

Εμφανίσεις: 77006
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!