Ανακοίνωση της Ι.Μ. Μπραζαβίλ και Γκαμπόν

 gkampon

Με την υπ’ αριθ. 6597/2014 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, όσα έχει ισχυρισθεί ο κ.Δημήτριος Καραμάτσκος με σειρά επιστολών και αναρτήσεων στο διαδίκτυο σε βάρος του Θεοφιλ. Επισκόπου Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμονος, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και «εν όψει και του τρόπου διάδοσής τους, θίγουν την τιμή και την υπόληψή του, προσβάλλοντας παράνομα την προσωπικότητά του».

Με βάση το σκεπτικό αυτής, «ο καθού [κ. Δ.Καραμάτσκος] δεν απέβλεψε στην προστασία του ορθόδοξου πληρώματος, όπως ισχυρίζεται, αλλά στο να εξαναγκάσει τον αιτούντα [κ.Παντελεήμονα Αράθυμο] να αποχωρήσει από το Κονγκό και να επανέλθει ο... » [έτερος κληρικός].

Για τους λόγους αυτούς, απαγορεύεται, μεταξύ άλλων, στον κ. Δ. Καραμάτσκο, ο οποίος τυγχάνει πρόσωπο παντελώς άγνωστο στον Θεοφιλέστατο, να ισχυρίζεται ή διαδίδει με οποιονδήποτε τρόπο στο μέλλον, γεγονός που βλάπτει την τιμή ή την υπόληψη του Επισκόπου.

Σε διαφορετική περίπτωση, απειλείται με χρηματική ποινή και προσωπική κράτηση για κάθε παραβίαση της εν λόγω δικαστικής αποφάσεως.

Τέλος, για τις πράξεις απειλής, εκβιασμού και συκοφαντικής δυσφημίσεως του Επισκόπου έχει ήδη επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη, κατόπιν υποβληθείσης από το παρελθόν έτος μηνύσεως.

Εμφανίσεις: 72051
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!