Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Γαλλία

ImageΣύμφωνα με πληροφορίες της "Romfea.gr" ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Γαλλία από 11 μέχρι 14 Απριλίου 2011.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας κατά την διάρκεια της επίσκεψης θα συναντηθεί με αξιωματούχους του Γαλλικού κράτους.

Επίσης, ο Πατριάρχης θα συναντηθεί και με τους Ορθόδοξους Επισκόπους της Γαλλίας, όπου θα συζητήσουν σχετικά με την ζωή της Εκκλησίας στη Γαλλία, καθώς και για την διορθόδοξη συνεργασία στα πλαίσια της Συνέλευσης των Ορθοδόξων Επισκόπων.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, το βράδυ της Δευτέρας, 11 Απριλίου θα τελέσει δοξολογία στο Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου του Οικ. Πατριαρχείου.

Ακόμη, την Πέμπτη 14 Απριλίου θα επισκεφθεί το Ορθόδοξο Ινστιτούτο του Αγίου Σεργίου στο Παρίσι, όπου θα μιλήσει με τους Καθηγητές και τους φοιτητές.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν, ότι στις 9 με 13 Απριλίου θα επισκεφθεί το Στρασβούργο ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ, μετά από πρόσκληση του Συμβουλίου της Ευρώπης

Εμφανίσεις: 106703
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!