Επίτιμο μέλος του Supporters Club της ΑΕΚ ο Οικουμενικός Πατριάρχης

aek-oikoumenikosΠραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση της ηγεσίας του Δικέφαλου με τον... «Supporter», Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας της ΑΕΚ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης και ο ομόλογος του του Supporters Club, Μάκης Κασνακίδης, επισκέφτηκαν χθες στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Ο προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας υποδέχτηκε τους δύο άντρες και συζήτησε για περίπου μία ώρα τα όσα διαδραματίζονται στην οικογένεια της Ένωσης, σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος άκουσε με προσοχή τα όσα είπαν οι άνθρωποι του Δικέφαλου και μάλιστα έγινε μέλος του Supporters Club σε μια κίνηση συμβολικού χαρακτήρα.

Αφού δέχτηκε τα δώρα του προέδρου της ΑΕΚ, μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών και έναν χρυσό δίσκο όπου επάνω του ήταν χαραγμένο μέρος του λόγου του κατά την επίσκεψη της ΑΕΚ τον Οκτώβριο του 2004 στο Πατριαρχείο, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έδωσε τις ευχές του ενθυμούμενος τα όσα είχε πει κατά την τελευταία επίσκεψη της ομάδας.

Παράλληλα έλαβε από τον κ. Κασνακίδη την ειδική κάρτα μέλους του Club, χρίζοντάς τον έτσι επίτιμο μέλος αυτής της νέας προσπάθειας.

Τέλος, όταν η κουβέντα στράφηκε προς την προσπάθεια της ΠΑΕ να χτίσει το νέο γήπεδο της ομάδας, υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να παραβρεθεί στα εγκαίνια του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας εάν και εφόσον αυτό πραγματοποιηθεί.

aek-oikumenikos2

Εμφανίσεις: 84076
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!