Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

ImageΣτην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών αφίχθη πριν από λίγα λεπτά ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Περγάμου κ. Ιωάννη, τον Μητροπολίτη Ίμβρου κ. Κύριλλο και τον Αντιπρόεδρος της ΔΙΣ, Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιο.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης έτυχε θερμής υποδοχής στην είσοδο της Αρχιεπισκοπής, από τον Πρωτοσύγκελο Αρχιμ. Γαβριήλ Παπανικολάου και τον Διευθυντή του Γραφείου του Αρχιεπισκόπου, Αρχιμ. Χρυσόστομο Παπαθανασίου και ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Αρχιμ. Μάρκος Βασιλάκης.

Εν συνεχεία τον Πατριάρχη υποδέχθηκαν οι Μητροπολίτες Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος, Ελασσώνος κ. Βασίλειος, Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, Ιλίου κ. Αθηναγόρας και Κηφισίας κ. Κύριλλος.

Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας εν συνεχεία έγινε δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, όπου μεταξύ άλλων τόνισε: «Μακαριώτατε, σας εύχομαι περαστικά και από κοντά».

Να αναφερθεί ότι αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε σύντομη συνάντηση στο γραφείο του Αρχιεπισκόπου, όπου ο Πατριάρχης του πρόσφερε ένα αναμνηστικό δώρο.

Αυτή την  ώρα στην αίθουσα του Θρόνου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, παραθέτει γεύμα προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου.

Φώτο: Romfea.gr

Image

Image

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 68250
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!