Γέροντες και παιδάκια υποδέχθηκαν τον Πατριάρχη (ΦΩΤΟ)

paidiko-corfu-10

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Επίσκεψη στο Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων «Η Πλατυτέρα» και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό «Ελένη Μπέλλου» πραγματοποίησε πριν από λίγο ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έτυχε θερμής στο Ίδρυμα «Η Πλατυτέρα» από την Διευθύντρια Ελένη Καρύδη και το προσωπικό.

Η κα Καρύδη αφού καλωσόρισε τον Πατριάρχη τον ενημέρωσε για ότι ο βασικός σκοπός του Ιδρύματος είναι να παρέχει φροντίδα, περίθαλψη, ιατροφαρμακευτική κάλυψη και μέριμνα για την Νοσοκομειακή περίθαλψη, για τα άτομα που διαβιούν σε αυτό.

Επίσης η Διευθύντρια ανέφερε ότι το σημαντικό αυτό προνοιακό έργο τέλεια εξοπλισμένο με άριστες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, προσφέρει τεράστια υπηρεσία στην διακονία του ανθρώπου, την οποία ο Κερκυραϊκός Λαός έχει αποδεχτεί και έχει αγκαλιάσει.

Στην συνέχεια ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος επισκέφθηκε τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου εκεί τα παιδιά τον περίμεναν παιδιά μέχρι 5 ετών.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευλόγησε τα παιδιά και έπαιξε μαζί τους, ενώ στην συνέχεια μοίρασε σε όλα από ένα σταυρουδάκι.

hronion-corfu-7

hronion-corfu-3

hronion-corfu-1

hronion-corfu-2

hronion-corfu-5

hronion-corfu-6

paidiko-corfu-1

paidiko-corfu-9

paidiko-corfu-2

paidiko-corfu-5

Εμφανίσεις: 50596
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!